Lidt om mig

Jeg hedder Louise Due.

Hvad der startede som en hobby og en drøm mht. at åbne en hundesalon, voksede sig hurtigt til noget større, og jeg udlever nu denne drøm – dog stadig ved siden af mit fuldtidsarbejde som lærer.

Det hele startede i maj 2013, hvor min mand og jeg hentede vores Engelske cocker spaniel, kaldet Schniff, hjem.

Med Schniff har der åbnet sig en hel ny verden, hvor udstilling og lydighedstræning er blevet en stor del af vores aktive “hundeliv”.

En cocker spaniel er en af de racer, der kræver daglig pelspleje og regelmæssig trimning. For selv at kunne vedligeholde hans pels, har jeg derfor dygtiggjort mig inden for klip- og trimning af hund.

Den ene race har hurtigt taget den anden, og der har allerede været del forskellige hunderacer på besøg her i salonen.

Til dagligt arbejder jeg fuldtid som lærer i 7.-9. klasse på Skolen på Herredsåsen i Kalundborg. Her underviser jeg i fagene dansk, tysk og idræt.

I fritiden forsøger jeg at få løbetrænet lidt – motivationen kommer og går, men det kender de fleste jo 😉 Jeg er dog nødt til at opretholde en grundform, da det at klippe hunde er fysisk hårdt arbejde.

Derudover bruger jeg en del tid på at træne vores anden hund, kaldet Schnuden. Vi træner lydighed i DcH Kalundborg, bl.a. med et mål om at kunne deltage i  konkurrencer.

Som tillæg til min viden omkring hundeklip, har jeg taget DKK´s opdrætteruddannelse. Modulerne, som man kommer igennem, har givet ekstra viden om bl.a. adfærd og anatomi hos hunde. Den 4. november 2014 var jeg på det sidste og afsluttende modul.

Jeg har gennemgået følgende 4 moduler fordelt over forår og efterår 2014:

  • Adfærd
  • Jura
  • Genetik
  • Reproduktion.
Kennelmærke Kennel Lykkestjerne

Når man har gennemført DKK´s opdrætteruddannelse, får man lov til at erhverve sig et kennelnavn og på sigt at opdrætte hvalpe.

Den 16. april 2015 fik vi svar på vores ansøgning om kennelmærke – og vi fik det navn, som vi ønskede os allermest.  “Kennel Lykkestjerne´s”.

- Det med hunde - Det er livet

EGNE HUNDE

Schniff

Schniff er vores engelske cocker spaniel. Han kommer fra kennel Silent Dawn i Kalundborg og blev født den 31. marts 2013. Den 28. maj 2013 flyttede han hjem til os.

Min mand og Schniff træner lydighed sammen i DcH Kalundborg i B-klassen.

Jeg har haft Schniff med på nogle udstillinger i DKK-regi og hos Spaniel Klubben nogle gange, og her er det lykkedes ham at få en enkelt “excellent”-præmiering. Schniff har det bedste sind, man kan ønske sig og er en meget rolig hund.

Schnuden

Schnuden

Schnuden er vores engelske springer spaniel. Han kommer fra Kennel Siegers ved Viborg og blev født den 19. juni 2014. Den 25. august 2014 flyttede han hjem til os.

Jeg og Schnuden træner lydighed sammen i DcH-Kalundborg i B-klassen.

Jeg har haft Schnuden med på en del udstillinger og skuer i DKK-regi og hos Spaniel Klubben, og her er det lykkedes ham at få mange “excellent”-præmieringer, endda et enkelt med CK. Schnuden har ligeledes et super sind. Han er dog lidt mere speciel på sin helt egen dejlige måde.